Glöm inte att lämna ett litet avtryck..Hoppas du kommer tillbaka..

tisdag 23 februari 2010

Snö & kärlek...

Redan tisdag i dag, tycker att dagarna går så jäkla fort..
fast det är skönt för då är förhoppningsvis denna hemska långa dryga vinter snart slut.. jag verkligen HATAR all snö just nu. Vill ha sommar och värme nuuu...

Bilderna nedan är fotade av Torben Sörensen på Motor AB Halland (Tack för att jag fick låna dem) det är taget på jobbet..

Vet ni vad, i går så var jag ute och sprang YES YES YES, måste erkänna att kondisen var betydligt bättre än jag trodde, men därmed inte sagt att den var bra.. Kändes skönt att komma i gång, verka som om knät klarade av det oxå, var lite orolig..men än så länge verkar det ok.

Jag har ju ett mål med min blivande träning, vill ju springa Tjejmilen i Augusti, så det är hög tid att komma i gång nu.

På lördag ska jag och Annika ut, ser fram emot det..har ju inte varit ute på läääänge, kul att det händer något.. Vill ha inte lite mer liv i mitt liv, eller ja.. vill ha in lite kärlek, är just nu förbaskat trött på att vara singel...men risken/chansen att träffa på någon ute på krogen som man skulle trilla dit på är väl minimal...Men ärligt, var finns alla trevliga och framför allt ärliga singelgrabbar någonstans.. Någon som vet så utlovar jag TIPSPENG på det ;-)

Fast rätt som det är springer man väl på den rätta..
Ha det gott KRAM